Φροντιστήριο Οικονομίας και Πληροφορικής

Σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών και εξελίξεων, στις οποίες πρωταγωνιστεί η νέα τεχνολογία και η εξειδικευμένη γνώση, το Φροντιστήριο Οικονομίας και Πληροφορικής σχεδιάστηκε και οργανώθηκε συστηματικά, για να μπορέσει να καλύψει τις νέες και σύγχρονες ανάγκες των μαθητών που στοχεύουν στην επιτυχία.

Το φροντιστήριό μας  μέσα από την εξειδίκευση του στις επιστήμες της Οικονομίας και της Πληροφορικής, έχει ήδη καταγραφεί με τις επί σειρά ετών επιτυχίες του, ως το φροντιστήριο των υψηλών επιδόσεων και των μεγάλων βαθμολογιών.

Διαθέτουμε άριστους συνεργάτες καθηγητές, ιδιαίτερα συμφέρουσες και προσιτές τιμές, ειδικές εκπτώσεις, σημαντικές παροχές και το καλύτερο δυνατό περιβάλλον.

Υπεύθυνος διδάσκων καθηγητής για το μάθημα «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Παυλίτσας, αριστούχος οικονομολόγος, με 25ετή εμπειρία στη διδασκαλία Οικονομικών μαθημάτων.

IMG_1679

Πληροφορίες

Είμαστε στην διάθεση σας καθημερινά, για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες από κοντά, στην οδό Πίνδου 6 στην Κοζάνη ή και στα τηλέφωνα μας, 2461027654 και στο κινητό 6981300346. Σας περιμένουμε…

Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.

Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας φόρμας δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.

Στοιχεία

Πίνδου 6, 501 00 Κοζάνη
Τηλ. 24610 27654
Κιν. 6981 300346
Website: http://pavlitsask.gr
Email: pavlitsask@yahoo.gr